inspiration-mail - approx 1 per 3 months

© 2019 - MACHTELD RIJNTEN

Ik ben Machteld Rijnten, oprichter van Sirkulèr.

Als afgestudeerd designer heb ik de afgelopen 26 jaar met veel plezier als creative/strategy director, zowel zelfstandig als voor bureaus, veel merken mogen helpen bij het opstellen en uitvoeren van hun digitale strategie en communicatie. 

Ik bouwde teams bij bureaus, ontwikkelde methodieken waardoor websites beter rendeerden en hielp klanten de juiste werkwijze te implementeren om digitaal relevant te blijven. Maar tegenwoordig neemt functie het steeds vaker over van design. En data wint het van creativiteit. Ik miste ècht designwerk, materiaal en de persoonlijke connectie, maar bovenal miste ik de betekenis van wat ik deed.

Ik maakte een pas op de plaats na een moeilijke periode en besloot terug te keren naar mijn basis-uitgangspunt; Als designer wil ik mijn vak inzetten voor iets goeds!

 

Dit heeft mij ertoe gebracht om een afslag te nemen in mijn carrière en me als designer meer te richten op duurzaam interieur design. Met mijn sustainable manier van leven en denken heb ik diverse huizen volledig gestript en weer opgebouwd, gebruikmakend van eco materialen, opgeknapte meubels en 2e-hands design. Hier werd ik echt blij van.

Tijd dus om mijn hart te volgen. En zo is Sirkulèr geboren. 

 

Het is mijn missie geworden om je beter laten voelen in en over je huis. Om na te denken over meer sustainable keuzes in je interieur, maar ook over hoe jouw persoonlijkheid daarin het beste tot z'n recht komt. 

"Sirkulèr ontwerpt met oog en hart, Thuis is de omgeving waarin je leeft. Daarom voel je je beter in een Sirkulèr huis"